Reiseblogg fra Travellerspoint

Velkommen, nå er ballet i gang

Duksjon type intro


Se Great Latin-Asian adventure, Mexico to Nepal på Jon-Leo's reisekart.

Da var planer endelig blitt virkelighet og jeg er på vei på den store reisen. Jeg ser fram til 5 måneder med nye opplevelser, sol oglette tanker. His du ikke har skjønt skjønt det enda så er det her jeg kommer til å skrive om hva jeg har gjort og hva jeg driver med det. Det vil være bilder, fortellinger, tips, illustrasjoner, beretninger, historier, skildringer, fotografier, råd og sånn. Det blir altså en slags dagbok, men ikke daglig også blir den på internett og således tilgjengelig for alle. Jeg tror ingen andre har gjort noe slikt tidligere, men noen burde gi dette greiene her et navn. Da er vel introduksjonen grei, velkommen hit og gratulerer med internettilgang.

Mandag 18. Mars - tirsdag 19. - Reising i hytt og gevær

Jeg skal ikke si at det siste døgnet har vært hektisk, for det har det faktisk ikke, men jeg har vært litt overalt. Før jeg kunne komme meg til Mexico måtte jeg nemlig innom følgende "poster";

- Den kinesiske ambassaden for å hente passet mitt, jeg hadde heldigvis fått innvilget visum også som de gladelig byttet bort mot en slant penger/spenn.

- innom Lillestøm for å hente sekken jeg skal ha alle tinga mine i i tida fremover. Den var allerede full da jeg hentet den, men heldigvis var det med akkurat det jeg trengte å ta med meg. Sykt flaks!

- hoppe på flyet fra Gardermoen for en generelt krøkete flyrute; Gardermoen - Heathrow - Madrid - Mexico City - Cancun.

Det har ikke vært så veldig hendelsesrikt hittil, bortsett fra et lite møte med Ingar i Oslo, hvor han overrakte meg blant annet en klikk lunsj og noe såpe. Nå ser jeg fem til å ta det siste flyet til playa del carmen hvor Morten, Tor-André og Sondre venter

Jeg sliter litt med bilder, men det kommer snart, mer interessante innlegg kommer også.

Vi snakkes

Jon-Leo

Skrevet av Jon-Leo 08:03 Arkivert i Mexico Tagged start

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Festlig når du skriver: "Jeg tror ingen andre har gjort noe slikt tidligere, men noen burde gi dette greiene her et navn". Jeg sier bare: Velkommen i klubben av noen millioner reisebloggere.
Reiseruta di ser forøvrig fantastisk spennende ut, og du vil nok fort oppleve at fem måneder kan bli litt knapt.

fra Sandalsand

Hei kjekken!
Må si jeg misunner deg altså, tenker mye på om jeg tok det riktige valget i Januar, trysil eller Cancun/Cancun eller trysil! Uansett valget ble tatt og nærmeste jeg kommer opplevelsen din nå er en maisøl:-)

Kos deg masse, unner deg dette!

Ta vare på damene der borte;-)

fra Didrick

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint